gastenboek

41 berichten, 5 pagina's 
11-12-2007
Geplaatst door: Cora Hoek Mertens
engel

Hallo Esther,
Onlangs hebben mijn vader en ik bij jou een pracht engel (urn)gekocht waar mijn moeder in is gedaan.
De ervaring om het geheel zelf te vullen en ook jou te helpen hierbij vond ik een pracht ervaring.
Spap en ik voelde ons geheel ontspannen in je winkeltje en vonden het fantastisch hoe jij en je man ons hebben geholpen.
Spap heeft gelijk zijn engel een mooi plaatsje gegeven op zijn woning in het verzorgingshuis, en ik heb mijn engeltje een plaatsje gegeven tussen allerlei spullentjes van smam in mijn vitrinekast.
Ik kom zeker nog een keertje terug in je winkeltje en spap heeft al veel reclame gemaakt door zijn woning zowat open te stellen voor personeel en medebewoners, om de urn te laten zien.
En gezegd mag het worden, de engel doet haar bijzonder veel eer aan.
Namens mijn vader, de rest van de familie )waar ook nog een engeltje heen is gegaan ) en mijzelf wil ik je nog hartelijk bedanken voor je warme ontvangst, je hulp en medeleven.
Hoewel het voor jou vast gewoon is dat je dit doet vinden wij het heel bijzonder.
We komen nogeens aan he !
Super bedankt ! Groeten uit Brabant, Houdoe

27-09-2007
Geplaatst door: Bianca
een beetje as

Hoi Esther,

Vandaag is de as van mijn zus uitgestrooid in aanwezigheid van haar dierbaren. Ik heb een beetje as mee naar huis genomen en meteen naar jouw winkel gegaan om iets uit te zoeken waar de as van mijn zus in mag.
Je ontving mij zo hartelijk en lief dat ik me gelijk op mijn gemak voelde bij dit toch wel moeilijke moment, je gaat tenslotte niet elke dag je zus in een urntje stoppen. Maar samen met jou is het een hele fijne ervaring geweest en ik wil je nogmaals hartelijk bedanken. Mijn zus staat inmiddels in een mooi glazen flesje op de kast en is eindelijk bij mij thuis.

Bianca

24-09-2007
Geplaatst door: John Spruijt
Crematie

Lieve Esther, bij deze wil ik je, ook namens mijn familie, heel hartelijk bedanken voor de zorg en aandacht die je ons als familie bij de uitvaart van mijn moeder gegeven hebt.
Alles maar dan ook alles heb je tot in het bijna perfecte voor deze plechtigheid geregeld, iets waar voor wij je als familie je bijzonder dankbaar zijn.
Hartelijke groeten;
John Spruijt

18-09-2007
Geplaatst door: Janny Bopp Hoekstra

Hallo Esther.

Ook ik wou je nog even bedanken voor de uitvaart van mijn stiefvader. Je hebt het erg goed verzorgd en ook heb je mijn moeder heel goed opgevangen.

Groetjes Janny

18-09-2007
Geplaatst door: sabrina
Bedankt.

Hallo Esther.

Wou U nog ff bedanken voor het verzorgen van de crematie van mijn opa, omdat dit mijn 1ste keer was dat ik der mee geconfronteerd ben met de dood heb u der voor gezorgd dat dit een mooie 1ste keer was en nooit zal vergeten. Bedankt.

Groetjes Sabrina

03-06-2007
Geplaatst door: angela
DANK JULLIE WEL!!!

Hoi Esther,Bas en Jolanda

Ik kan pagina's vol schrijven, maar wat jullie voor ons hebben gedaan is gewoon niet TE beschrijven!!!
Dat mijn moeder een aparte uitvaart wilde,dat wisten we, waar halen we in godsnaam 50 mini kerstboompjes vandaan eind Mei?? Laat dat maar aan Esther over!! Zo veel aandacht die wij kregen van jou en de tijd die je nam,gewoon niet TE beschrijven!!
Tussen de tranen door was het gek genoeg ook soms best lachen,en de stress die je had over die auto..... Dat zegt echt genoeg!!!
Nu komt het stuk dat ik mijn weg moet zoeken zonder mijn moeder,hoe dat gaat kan niemand mij vertellen,maar de weg naar het WINKELTJE die weet ik gelukkig al te vinden!!!!

Lieve Esther.... Dank je wel!!!

Dikke kus...
angela & CO.....

21-05-2007
Geplaatst door: ilse
Reliek voor onze bouvier.

Ook voor je huisdier kan je een urntje of een reliek kopen bij Esther. De reliek met de bubbels is uniek. Een huisdier is ook een huisgenoot. gr ILse

13-03-2007
Geplaatst door: Mirjan
vooraf bedankje

Ik heb vast even voorgeproefd op de site, ik kom maandag vanuit hofwijk met mijn neef. Wij gaan dan de as van mijn zus, zijn moeder, ophalen. Wij willen graag een sieraad laten maken. Ik ben heel blij met de tip van het bestaan van jullie winkel, en het ziet er op de site al gezellig uit. Alvast bedankt!

09-01-2007
Geplaatst door: annie den haan
alles geregelt geeft ; rust.

hoi ester even een berichtje fijn dat ik alles geregelt heb bij jullie voor mijn man. gaat nu nog wel . maar ik kijk toch wel eens op jullie site. het is moeilijk vooruit te regelen maar geeft veel rust in me. hartelijke gr annie .