Afscheidsdienst

Esther en Kim kunnen samen met u een passende afscheidsdienst organiseren. Een bijeenkomst met veel mensen of juist met een klein intiem gezelschap. Het is geheel aan u hoe deze afscheidsdienst eruit zal zien. Omdat ieder mens anders is, is de wijze waarop uiting wordt gegeven aan het gemis ook voor iedereen anders. En ook hier vinden wij het belangrijk dat de wensen van de overledene worden gerespecteerd en dat er voldoende ruimte is voor de nabestaanden om iets bij te dragen.

 

Iets bijdragen kan op verschillende manieren. De één is goed met woorden en kan iets moois op papier zetten. Een ander heeft gevoel voor symboliek en vindt het misschien fijn om kaarsen aan te steken. En weer een ander weet precies de juiste muziek uit te zoeken of put troost uit het maken van een PowerPoint presentatie met herinneringen in de vorm van foto’s. Niets moet en alles mag, wij zijn er om u te ondersteunen in uw ideeën.

 

Met elkaar terugkijken op het leven van uw dierbare en verdriet met elkaar delen, kan troost bieden. Een persoonlijke en warme afscheidsdienst is een belangrijke stap in de rouwverwerking van alle betrokkenen.