Uitvaartbloemen

Bloemen staan symbool voor de vergankelijkheid en oneindigheid van het leven. Ze groeien, bloeien en verwelken en de zaden van een gestorven bloem worden meegevoerd door de wind, zodat elders nieuw leven kan ontstaan.

 

Niet gek dus dat er tijdens uitvaarten vaak bloemen zijn.

 

Daarnaast hebben veel bloemen een symbolische betekenis waardoor het een mooie gedachte kan zijn deze te verwerken in een rouwstuk. Bloemen kunnen ook gewoon mooi zijn en door hun schoonheid troost bieden.

 

Ook op het gebied van bloemen geldt: zoveel mensen, zoveel wensen. Voor elk budget zijn de mogelijkheden legio. Bloemen zijn natuurlijk seizoensgebonden, maar in elk seizoen zijn er prachtige stukken te creeren. Van klassiek tot modern, van klein tot groot en van ingetogen tot uitbundig. U kunt uw wensen bij ons kenbaar maken en wij zorgen er dan voor dat onze bloemist daarmee aan de slag gaat. U kunt natuurlijk ook bij uw eigen bloemist terecht, zodat u in een vertrouwde omgeving met iemand die u kent uw wensen tot in detail kunt bespreken.

 

Vindt u het zonde dat het bloemwerk slechts een dag wordt gebruikt, dan kunt u (een deel van) de bloemen natuurlijk ook mee naar huis nemen en ter nagedachtenis op een mooie plek in huis of tuin leggen. 

 

U kunt een bloemstuk persoonlijk maken door er een lint aan toe te voegen. Hiervoor uw eigen woorden gebruiken, is natuurlijk het mooist. Heeft u echter even geen inspiratie, dan kunnen wij u op weg helpen met enkele voorbeelden.