Vervoer

Als de overledene op de dag van de uitvaart overgebracht moet worden van de ene locatie naar de andere dan wordt daarvoor vaak een rouwauto gebruikt. De ‘standaard’ rouwauto’ is er in allerlei kleuren en van diverse automerken.

 

Naast deze ‘standaard’ auto zijn er echter ook diverse andere auto’s die voor rouwvervoer worden gebruikt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Oldtimer, een elektrische auto, een VW busje, een Hummer en zelfs een Mini voor kinderkistjes.

 

Naast de traditionele auto zijn er inmiddels nog tal van andere manieren mogelijk om uw dierbare op de dag van de uitvaart mee over te brengen. Voor de kampeerliefhebber is er een caravan, voor de chauffeur in hart en nieren een truck, voor de motorfanaat zijn er diverse motoren met en zonder zijspan, voor de fietsliefhebber is er een speciale fiets met aanhanger en voor de dierenliefhebber is er natuurlijk de koets.

 

Bent u geïnteresseerd in rouwvervoer dat net even anders is dan anders, kom dan gerust eens bij ons langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.