Herinneringssieraden

Als een dierbare overlijdt, kan er een gevoel van leegte ontstaan. Het gemis van degene die onderdeel van uw dagelijks leven uitmaakte is er niet meer. Natuurlijk zijn er altijd de herinneringen. Maar soms is dat niet genoeg en is het fijn om ook een tastbare herinnering bij u te dragen. 

 

Een herinneringssieraad is een sieraad dat u speciaal aanschaft of laat maken ter nagedachtenis aan een dierbare. Een sieraad met een afbeelding of in een bepaalde vorm kan symbool staan voor de dierbare waarvoor u het draagt. Tegenwoordig is er echter heel veel meer mogelijk om letterlijk een stukje van uw dierbare bij u te dragen. Zo kan een vingerafdruk, wat as of een haarlok van de overledene verwerkt worden in een ring, armband, ketting of oorbellen. En combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

 

Voor zowel vrouwen, mannen en kinderen bieden de diverse leveranciers een zeer gevarieerde collectie. Neem gerust een kijkje op onze site om een idee te krijgen van de mogelijkheden. In de winkel op de Hoogstraat helpen wij u graag om een keuze te maken voor een sieraad dat bij uw persoonlijkheid past en tegelijkertijd een waardevolle herinnering is aan uw dierbare.

Assieraden

Assieraden

Vingerafdruksieraden

Vingerafdruksieraden